понедељак, 25. мај 2015.

Prirodno lečenje gangrene i tromboza vena

Postoje razne metode za lečenje problema sa cirkulacijom, neko koristi razne kapi i kreme za proširene vene, a ja vam danas preporučujem bezalkoholno crveno vino sa lekovitim travama koje vam može olakšati tegobe za prirodno lečenje gangrene i tromboze vena. Terapija se satoji tako što ujutru i uveče popijete po 1 decilitar ovog napitka. Poboljšanje cirkulacije bi trebalo da se oseti nakon 10 dana od prve terapije.

2 коментара:

  1. Mom ocu je gangrena zahvatila prst na nozi, pored tkiva i kost je bila zahvaćena kako je pokazao rentgenski snimak. U roku od mesec dana mi smo uspeli da izlečimo sve zahvaljujući prirodnim oblogama.
    Na10 kilometara od Kragujevca se nalazi manastir Drača, igumanija mati Jelena spravlja melem i obloge za gnojne rane i dekubituse. Prema njenom uputstvu smo iste koristili i u potpunosti ocu izlečili gangrenu, što su potvrdili vaskularni hirurzi i ponovljeni rentgenski snimak. Pogledajte na njihovom sajtu. Svima puno sreće i brzo izlečenje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovani,
      Molim Vas za informaciju kako da stupim u kontakt sa igumanijom Jelenom, koju pominjete u svom komentaru?
      Moj otac ima suvu gangrenu na tri nožna prsta (na jednom je obuhvaćena površina veća, oko nokta, na druga dva je u začetku). Vaskularni hirurzi su digli ruke od njega. Ne mogu da prihvatim da je amputacija jedini "metod lečenja" gangrenoznih stanja.

      Избриши